Naravna kozmetika Meze
Košarica0 €
Košarica je še prazna. 0 €
Odpri košarico Zaključi nakup
Navigacija
V akciji

Informacije o nakupovanju v spletni trgovini

Mar 2015

Nakup brez registracije - koraki nakupa

Spletna trgovina je prilagojena hitremu in varnemu nakupu brez registracije.

Korak: #1 Košarica

V košarici so produkti, ki ste jih samodejno dodali. Pri posameznem artiklu so izpisane cene, količine in druge izbrane možnosti. Skupni izračun poda končno ceno naročenih proizvodov in stroški dostave.

Korak: #2 Blagajna

Drugi korak je blagajna, kjer vnesete svoje podatke za račun, dostavo in način plačila.

Korak #3 Zaključek naročila

Vsi vnešeni podatki se pošljejo v pregled uredniku spletne trgovine. Na vaš e-naslov boste prejeli obvestilo o nakupu, kjer je izpisano celotno naročilo. Z vami bomo komunicirali preko e-pošte ali telefona.

S tem smo skrajšali nakupovalni proces in uporabniku omogočili preprosto nakupovanje. Uporabnik prejme na e-mail sporočilo o naročenih izdelkih. Le-te lahko prekliče, vse dokler se naročilo ne odda v obdelavo. V kolikor naročila ne prekliče, se smatra, da se uporabnik strinja s pogoji uporabe in nakupom.

Dostava naročenega blaga

Dostava: 
Blago bo odposlano v najkrajšem možnem času. Predviden rok dostave je tri dni od oddaje naročila in velja za naročila oddana do 12. ure delovnega dne. Skupni dobavni rok naročila je enak najdaljšemu dobavnemu roku izdelka v vašem naročilu, ali po dogovoru. Na dan, ko vam bomo paket poslali, boste prejeli obvestilo o odpremi na vaš e-mail naslov, ki ste ga navedli ob nakupu.

Prednaročila:
V primerih prednaročil, vam izdelke dostavimo takoj po prejemu blaga in plačanem predračunu.

Stroški pošiljanja:

Stroški dostave in plačila za naročila v vrednosti nad 65 € so brezplačni. V nasprotnem primeru znaša strošek dostavek: 1,5 € (plačilo po predračunu) ali 3,5 € (plačilo po povzetju).

Če izdelek potrebujete nujno do določenega datuma, vam svetujemo, da naročilo oddate dovolj zgodaj, v opombe pa dopišete, da gre za nujno dostavo, saj vas tako ob morebitnih zapletih lahko takoj kontaktiramo.

Možnosti plačila

Preko vseh spletnih bank

Pri izbiri plačila izberete spletno banko, na položnici boste prejeli vse podatke za izvedbo plačila. Naročilo bomo odposlali po prejemu plačila na naš IBAN (TRR). Če želite naročeno blago prejeti hitreje, vam svetujemo, da plačilo izvedete takoj po oddaji naročila. Položnico lahko plačate preko Bank@Net, Klika in drugih spletnih bank ali pa plačate položnico pri okencu na poštah in bankah.

Oblikovanje cen

Cene izdelkov in poštnine so v evrih (€). DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1.

Vse cene in ostale ugodnosti veljajo na dan oddaje naročila.

Vračila in zamenjava blaga

Naročilo lahko prekličete, dokler še ni obdelano. To storite na tem naslovu: Spremljanje naročila.

Kupci, ki z naročenimi izdelki niso zadovoljni, lahko blago na svoje stroške v zakonsko določenem roku vrnejo, rok vračila blaga predstavlja 15 dni od dne, ki je naveden na računu/dobavnici. Za vračilo blaga se uporabljajo določila 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov. Vračilo upoštevamo le v primeru, da je vrnjeno blago v originalni, nepoškodovani embalaži skupaj s priloženo dokumentacijo. Vračilo ni možno v primeru personalizacije naprav (primer: aktivacija operacijskega sistema) ali že uporabljenih baterij.

Glede vračila izdelka se obrnite na: info@kozmetikameze.si. Proizvode vrnete po pošti na naslov:

Naravna kozmetika, Miran Klemenc s.p.

Josipdol 58
2364 Ribnica na Pohorju

T: 041 468523
E: info@kozmetikameze.si

Kupnino za vrnjene izdelke vam v zakonsko določenem roku povrnemo na vaš transakcijski račun ali po dogovoru štejemo kot dobropis pri naslednjem nakupu.

Reklamacija

V primeru, da je med dostavo prišlo do poškodbe blaga, se obrnite na dostavno službo, ki  vam je blago dostavila. Prejeto blago pozorno preglejte ob prisotnosti dostavljalca. Reklamacijo blaga lahko uveljavi le kupec izdelka, ki je naveden na original računu. Garancija preneha veljati v naslednjih primerih: 
- pri okvarah, nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe  ali  okvar v primeru višje sile,
- pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov, npr. predelave na izdelku - pri uporabi drugih elementov, ki ne sodijo zraven, 
- pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja,
- če je stranka že odprla varnostni pečat ali odpakirala iz originalne embalaže.

Izjava o zasebnosti

Lastnik trgovine se zavezuje, da bo zaščitil vašo zasebnost. Vaše podatke potrebujemo, da zagotovimo nemoten proces izvedbe vašega naročila.

Obvezujemo se, da bodo podatki v celoti ostali v lasti lastnika spletne trgovine. Obenem se obvezujemo, da jih ne bomo posredovali, prodajali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo.

Naše spletne strani vključujejo tudi povezave do drugih spletnih strani, ki niso v naši lasti ali kakršnikoli povezavi z nami. Zato lastnik trgovine v nobenem primeru ne more biti odgovoren za dostop do takšnih spletnih strani in za zaščito podatkov na takšnih spletnih straneh.

Z uporabo spletnih strani in trgovine se obenem strinjate s pogoji uporabe.

V primeru spremenjenih pogojev in pravil, bomo sproti obveščali na teh straneh.

Pogoji uporabe

Prizadevamo si, da bi bile vse informacije, opisi, slike in predvsem cene, natančne. Pridržujemo si pravico do napak in ne prevzemamo odgovornosti, ki bi lahko nastale zaradi tega. V primeru, da bi oddali naročilo, ki bi vsebovalo morebitno napako iz naše strani, vas bomo poklicali ali kontaktirali preko elektronske pošte.

Lastnik spletne trgovine se prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno, v nasprotnem primeru je za spore pristojno sodišče v Mariboru.

Spremljanje oddanega naročila

Preverite stanje naročila. Naročilo lahko tudi prekličete, vendar le v primeru, da naročilo še ni bilo sprejeto. V nasprotnem primeru nas kontaktirajte.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu