Naravna kozmetika Meze
Košarica0 €
Košarica je še prazna. 0 €
Odpri košarico Na blagajno
Navigacija
V akciji

KOŽA POTREBUJE VEČJO POZORNOST

Planikin anti-age serum GOLD

Serum GOLD vsebuje izbrana olja, ki podpirajo sposobnost obnavljanja kože, ščitijo pred UV žarki, vetrom in drugimi zunanjimi vplivi. Obogaten je z delci 24-karatnega ZLATA, ki klinično dokazano učinkuje v smislu pomlajevanja kože, glajenja linij in gub ter izboljšanja tonusa kože, ZLATO pa vpliva tudi na lomljenje svetlobe, kar ustvarja optično iluzijo svetlejše, mlajše kože in zakrije njene nepravilnosti. Serum GOLD vsebuje izvleček najlepše alpske cvetlice planike, ki ji ravno te snovi omogočajo, da preživi v ekstremnih razmerah in ohrani čudovit cvet. Vsebuje tudi amazonsko smolo, ki izboljšuje obrambni mehanizem kože, spodbuja delovanje funkcije kože, obnovi tonus in prožnost zrelejše kože. Izvleček damščanske vrtnice kožo regenerira, uravnava Ph, oža pore in izboljšuje prekrvavljenost. Jagodni izbor sestavin zaokroža koencim Q10, imenovan tudi eliksir mladosti, saj spodbuja tvorjenje kolagena, elastina in preprečuje nastanek novih gub. Serum GOLD, z izbranimi, dragocenimi sestavinami, za najzahtevnejše.

 

Planikin anti-age serum

Serum vsebuje izbrana olja, ki podpirajo sposobnost obnavljanja kože, ščitijo pred UV žarki, vetru in drugimi zunanjimi vplivi. Vsebuje izvleček najlepše alpske cvetlice planike, ki ji ravno te snovi omogočajo, da preživi v ekstremnih razmerah in ohrani čudovit cvet. Serum vsebuje tudi amazonsko smolo, ki izboljšuje obrambni mehanizem kože, spodbuja delovanje funkcije kože, obnovi tonus in prožnost zrelejše kože. Granatno jabolko vsebuje nenasičene kisline, ki upočasnjujejo staranje in nastajanje gub in vsebujejo vitamina E in C. Serum je najboljše, kar lahko ponudite svojemu obrazu.

 

Krema Blagoderma

Krema je namenjena občutljivi in hrapavi koži. Narejena je na osnovi ognjičevega olja, olja peščenega smilja, koloidnega ovsa in vrsto drugih dragocenih sestavin, ki blagodejno vplivajo na občutljivo kožo (matični mleček, MSM, čajevec, sivka, hitin). Primerna je tudi za otroke in nosečnice. Uporabimo jo lahko tudi za nego rok, saj se hitro vpije in ne pusti občutka mastnosti. Sedaj lahko agresivne kreme zamenjate za Blagodermo.  

 

Ognjičeva krema s propolisom in amazonsko smolo

Ognjičevo mazilo je narejeno iz 100 % ognjičevega olja, čebeljega voska in propolisa. Tako obogateno mazilo umiri draženje kože in spodbuja k obnavljanju kože. Propolis je poznan po lastnostih krepitve obrambnih sposobnostih organizma in zavira rast mikroorganizmov.

 

Mazilo z arniko

Arnika in izdelki narejeni iz arnike so predvsem poznani pri ljudeh, ki se profesionalno ali ljubiteljsko ukvarjajo s športom. Velikokrat se uporablja kot sproščujoča masaža, saj ustvarja občutek ugodja. Blagodejno vpliva tudi na dihanje in umirja kašelj.

  
Planikin anti-age serum GOLD Planikin anti-age serum GOLD 10%

15 ml

Meze 53,99 € 59,99 €
Planikin anti-age serum Planikin anti-age serum

15 ml

Meze 25,99 €
Krema Blagoderma Krema Blagoderma

30 ml

Meze 19,99 €
Mazilo z arniko Mazilo z arniko

50 ml

Meze 11,99 €
  


Poštnina:
1,50 € (plačilo po predračunu)
3,50 € (plačilo po povzetju)

Brezplačana poštnina nad vrednostjo naročila: 65 €  
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu